Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Агритоп ЕООД - За нас

Агритоп е сред най-динамично развиващите се фирми в сектор животновъдство в България. Петнадесет години компанията работи за разширяване и модернизиране на стопанствата, придържайки се към най-новите тенденции на модерното животновъдство и земеделие. Агритоп предлага доказано работещи и ефективни технологични решения за животновъдния и земеделския сектор, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.


Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство. 
Фирмата има изградени над 100 обекта в цялата страна. Затвърждава лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка. 


Целта на фирмата е да предостявят на фермерите възможността да придобиват повече знания за оборудването на сградите и отглеждането на животните, за да работят в посока по-добри резултати. Компанията влага огромен ресурс за практически и теоритични обучения за придобиване на знания за ефективно управление на животновъдните стопанства.
 


МИСИЯ

Нашата мисия е да подпомагаме животновъдите и земеделските производители, предлагайки работещи решения, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.


Внедряването на новите технологии е в основата на нашата работа. Ние предлагаме не само продукт, ние внедряваме нововъведения, които правят работата във фермата по-лесна и по-ефективна.


Животновъдството в България е труден бизнес, изправен пред много проблеми и предизвикателства, ние разбираме това в детайли и знаем от какво имате нужда. За нас Вие не сте само клиенти, за нас Вие сте колеги, защото 15 години работим заедно с Вас!


Гордеем се с нашата способност да предоставяме на земеделските производители цялостна концепция от една ръка за успеха на техния бизнес.АГРИТОП Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТВАИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА:

Delaval, 1883 г. - световен лидер в производството на оборудване за доене и оборудване на животновъдни ферми.

Weidemann, 1960 г. - немски производител на висококачествени компактни колесни товарачи и телехендлери.

Joskin,1968 г. - водещ производител на ремаркета и цистерни за разпръскване на тор.

Riela, 1972 г. - немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.